Sportlov - Min lilla frihet

Just nu sitter jag i trollhättan och känner mig ensam.
Jag orkar inte sova, mest för att jag inte vill. Hela dagen har varit skit och jag önskar att allt var som det var för fyra månader sen. Innan allt blev skit och jag tvingades till att känna alla känslor helt själv. Varken mamma eller min pojkvän kan hjälpa mig, för de förstår inte vad jag går igenom. Det är som i serien Angel när han bara inte orkar bry sig och blir en helt annan person. Så känns det. Hela världen är nu min spelplan och jag tänker göra som jag vill.
Men allt är inte skit. Utanför är det snökaos och jag känner en härlig "Haha"-känsla i kroppen.
Som om det vore mitt fel att det snöa men nu ska jag inte ta all ära. Känner mig mäktigare än president Obama.
Så nu kan jag smida mina planer i fred och försöka finna mig själv i hopp om att jag kommer hitta ett rimligt mål.
För jag förstår nu att min pojkvän och jag inte är en helhet längre. Och jag bryr mig inte. Väntar bara på att få det överstökat.

Så mitt i all snö och med det lilla lov jag har, kan jag utan påtryckningar från skolan känna att det är jag som bestämmer.

Kalsong.



Korv och bild på en och samma dag

Välkommen till min blogg!
Mitt liv ser ut lite hursom helst och därför kan mina bloggar bli lite hipp som happ men jag förklarar allt som är intressant både av mitt liv och kommande projekt inom bild och foto. Så enjoy!

Mina kära vänner på Sinclair undrar lite över varför jag säger korv åt allt och alla.
Jag ser korv som en negativ grej som t.ex - "Jag är sååå korvigt mätt!" Det låter inte gott och man tänker oftast på att det är en stor falukorv som simmar omkring i magen. Ohyggligt äckligt. Alltså, prova själv därhemma med att säga korv åt normala saker så kanske ni fattar hur ordet känns i min mun. Nu låter det som om jag försöker få er att stoppa in en snopp i era munnar men som sagt...korv har en tendens att låta äckligt,konstigt och fruktansvärt fel. Inte nog med att man kan få feltydningar ibland. Eftersom jag är en bild trea så kan det hända att jag skriver korv på mina konstverk. Men det händer inte ofta.

På bildlektionerna så är det jämnt kaos.
Min kreativitet kommer och går som Tåget Thomas vilket gör att ibland sitter jag där och tittar ut på bildsalen för att mötas av en vit vägg(eller något fult klotter). Jag har det extra stressigt då vi i Februari ska ställa ut teckningar till något som kallas Angeläget. Det är en festival(?) som uppmärksammar mänskliga rättigheter. Vi har även ett projekt till museumet i Uddevalla där våra saker ska ställas någon gång i början av April. Stressigt, huvudet är mos och jag är apatisk.

Men nu sitter jag då på en lektion jag inte har. Individuellt val.
Eftersom jag varit så duktig så har jag tjänat ihop tillräckligt med poäng för att välja om jag verkligen ville ha detta Individuella val. Jag valde att inte göra. Av två skäl. Det ena att jag skulle få mycket att göra i tre:an som projektarbetet. För det andra så hände det lite saker, men det är jag inte redo att avslöja. Hoho! Nu var jag mystisk! ;>

Så Manly©hickenFish på er och ha det bra!


RSS 2.0